Med över 50 års tillverkningserfarenhet har Koyo utvecklat ett brett utbud av pålitliga, högkvalitativa radiatorer tillverkade exklusivt i Japan. Ett märke som är välkänt av alla motorsport- och tuningentusiaster.

Mishimoto

Mishimoto är ett världsledande företag vad det gäller kylning. De grundades 2003 och har stor erfarenhet inom branchen med målet att kunna erbjuda de allra bästa kylningsprodukterna till såväl gatbilar som tävlingsbilar. 

För antingen avstämd daglig användning eller hårdare körning är Mishimoto-kylare en viktig uppgradering för din bil. Genom att öka värmeväxlingen garanterar de lägre driftstemperaturer, vilket förbättrar fordons tillförlitlighet och prestanda.

De är tillverkade av flygplanskvalitet aluminium, TIG-svetsade och polerade. Deras dubbla kärnkonstruktion och höga värmeledningsförmåga ger upp till 35% effektivitet jämfört med OEM-artikeln. Kylarna är utformade för att passa direkt och installeras istället för OEM-kylaren.

Just kylare är ett vanligt problem på de äldre miatorna då de är tillvärkade delvis i plast. Man kan ofta se att den en gång svarta plasten uppe på origianlkylaren börjar bli brun och tenderar då att spricka. 

Tillagd i varukorgen